Please use this identifier to cite or link to this item: https://elar.rsvpu.ru/handle/123456789/10822
Title: Функциональная грамотность специалиста как основа профессиональной компетентности
Authors: Осоргин, А. Е.
Issue Date: 2005
Publisher: Российский государственный профессионально-педагогический университет
Citation: Осоргин, А. Е. Функциональная грамотность специалиста как основа профессиональной компетентности / А. Е. Осоргин // Инновации в профессиональном и профессионально-педагогическом образовании : тезисы докладов 12-й Всероссийской научно-практической конференции, 24-26 мая 2005 г., г. Екатеринбург / Рос. гос. проф.-пед. ун-т. - Екатеринбург, 2005. - С. 117-119.
Abstract: Iп conditions of instability which describe of enviroment and speed up of become old antiquated кrates of knowledes the main question is showing of students» quality professional institutes. One of the answer on this question consist of invariance of the key competence. In modern conception the workman who have knowledges is individ who can provide of additional value of product or service because of competence knowledges. Only such workman demand of modern economy. Talking about competence we can pick out of basis and professional competences. Basis competence need for full skillfulness and teaching in all life. Professional competence determine the level of professional education, experience and individual ability of the man
Keywords: ВЫСШЕЕ ПРОФЕССИОНАЛЬНОЕ ОБРАЗОВАНИЕ
ПРОФЕССИОНАЛЬНО-ПЕДАГОГИЧЕСКОЕ ОБРАЗОВАНИЕ
ИННОВАЦИИ В ОБРАЗОВАНИИ
ПЕДАГОГИЧЕСКИЕ ИННОВАЦИИ
Conference name: Инновации в профессиональном и профессионально-педагогическом образовании
Conference date: 24-26.05.2005
Origin: Инновации в профессиональном и профессионально-педагогическом образовании : тезисы докладов 12-й Всероссийской научно-практической конференции. — Екатеринбург, 2005
Appears in Collections:Конференции и семинары

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ippo-2005-072.pdf234,61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.