Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elar.rsvpu.ru/handle/123456789/38541
Title: | Педагогическая наука и практика в реальном времени |
Other Titles: | Pedagogical Science and Practice in Real Time |
Authors: | Большакова, З. М. Тулькибаева, Н. Н. Bolshakova, Z. M. Tulkibaeva, N. N. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Российский государственный профессионально-педагогический университет |
Citation: | Большакова, З. М. Педагогическая наука и практика в реальном времени / З. М. Большакова, Н. Н. Тулькибаева // Инновации в профессиональном и профессионально-педагогическом образовании : материалы 26-й Международной научно-практической конференции, 20-21 апреля 2021 г., Екатеринбург. - Т. 1 / Рос. гос. проф.-пед. ун-т. - Екатеринбург : Издательство РГППУ, 2021. - С. 14 -16. |
Abstract: | В статье на основе введения параметра функциональности знаний выполнен анализ взаимосвязи уровня усвоения «полного» знания и его достаточности для решения познавательных и профессиональных задач. Based on the introduction of the knowledge functionality parameter, the article analyzes the relationship between the level of assimilation of «complete» knowledge and its sufficiency for solving cognitive and professional tasks. |
Keywords: | ФУНКЦИОНАЛЬНОСТЬ ЗНАНИЙ УРОВНИ ФУНКЦИОНАЛЬНОСТИ ПРИНЦИП ИНКЛЮЗИИ СИСТЕМА РОССИЙСКОГО ОБРАЗОВАНИЯ KNOWLEDGE FUNCTIONALITY LEVELS OF FUNCTIONALITY THE PRINCIPLE OF INCLUSION THE RUSSIAN EDUCATION SYSTEM |
Conference name: | Инновации в профессиональном и профессионально-педагогическом образовании |
Conference date: | 20-21.04.2021 |
ISBN: | 978-5-8295-0797-8 |
Origin: | Инновации в профессиональном и профессионально-педагогическом образовании : материалы 26-й Международной научно-практической конференции. Т. 1. Екатеринбург, 2021 |
Appears in Collections: | Конференции и семинары |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
978-5-8295-0797-8_2021_005.pdf | 646,17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.