Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elar.rsvpu.ru/handle/123456789/25514
Title: | Расширение знаний о качестве функционирования интеллектуальных информационных агентов |
Other Titles: | Expansion of knowledge on the quality of functioning of intelligent information agents |
Authors: | Птицына, Л. К. Лебедева, А. А. Птицын, А. В. Ptitsyna, L. K. Lebedeva, A. A. Ptitsyn, А. V. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | РГППУ |
Citation: | Птицына, Л. К. Расширение знаний о качестве функционирования интеллектуальных информационных агентов / Л. К. Птицына, А. А. Лебедева, А. В. Птицын // Наука. Информатизация. Технологии. Образование : материалы XI международной научно-практической конференции, г. Екатеринбург, 26 февраля - 2 марта 2018 г. - Екатеринбург : Издательство РГППУ, 2018. - С. 577-583. |
Abstract: | The urgency of expanding knowledge about the quality of intellectual information agents, the methods of investigating the behavior of agents in active media are described, the results of analytical studies of the effect of the medium on the quality of agents are presented Обоснована актуальность расширения знаний о качестве интеллектуальных информационных агентов, описаны приёмы исследования поведения агентов в активных средах, представлены результаты аналитических исследований влияния среды на качество агентов |
Keywords: | INFORMATION AGENT KNOWLEDGE ACTIVE ENVIRONMENT QUALITY OF FUNCTIONING INFORMATION INFRASTRUCTURE ИНФОРМАЦИОННЫЙ АГЕНТ ЗНАНИЕ АКТИВНАЯ СРЕДА КАЧЕСТВО ФУНКЦИОНИРОВАНИЯ ИНФОРМАЦИОННАЯ ИНФРАСТРУКТУРА |
Conference name: | Наука. Информатизация. Технологии. Образование |
Conference date: | 26.02-2.03.2018 |
ISBN: | 978-5-8295-0488-5 |
Origin: | Наука. Информатизация. Технологии. Образование : материалы XI международной научно-практической конференции. - Екатеринбург, 2018 |
Appears in Collections: | Конференции и семинары |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
nito_2018_081.pdf | 554,61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.