Please use this identifier to cite or link to this item: https://elar.rsvpu.ru/handle/123456789/25871
Title: Особенности подготовки участников к чемпионатам WorldSkills
Other Titles: Features of participants’s training for the worldskills competitions
Authors: Самигуллин, Р. Р.
Демин, С. А.
Samigullin, R. R.
Demin, S. A.
Issue Date: 2018
Publisher: РГППУ
Citation: Самигуллин, Р. Р. Особенности подготовки участников к чемпионатам WorldSkills / Р. Р. Самигуллин, С. А. Демин // Инновации в профессиональном и профессионально-педагогическом образовании : материалы 23-й Международной научно-практической конференции, 24–25 апреля 2018 г., г. Екатеринбург. - Екатеринбург : Издательство РГППУ, 2018. - С. 591-593.
Abstract: In this paper, there are discussed questions and features of college’s students’s training for their participation in regional, national and world WorldSkills championships. It is describe that such training should rely not only on traditional Russian methods of preparing participants for professional competitions, but also on WorldSkills standards
Рассматриваются вопросы и особенности подготовки студентов системы СПО к участию в региональных, национальных и мировых чемпионатах WorldSkills. Показано, что такая подготовка должна опираться не только на традиционные российские методики подготовки участников к профессиональным конкурсам, но и на стандарты WorldSkills
Keywords: WORLDSKILLS
PROFESSIONAL COMPETENCE
COMPETITIVENESS
WORLDSKILLS
ПРОФЕССИОНАЛЬНЫЕ КОМПЕТЕНЦИИ
КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТЬ
Conference name: Инновации в профессиональном и профессионально-педагогическом образовании
Conference date: 24-25.04.2018
ISBN: 978-5-8050-0650-1
Origin: Инновации в профессиональном и профессионально-педагогическом образовании : материалы 23-й Международной научно-практической конференции. - Екатеринбург, 2018
Appears in Collections:Конференции и семинары

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
978-5-8050-0650-1_180.pdf149,78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.