Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elar.rsvpu.ru/handle/123456789/31930
Title: | Организационно-педагогические условия формирования профессиональных компетенций студентов технического вуза |
Other Titles: | ORGANIZATIONAL-PEDAGOGICAL CONDITIONS OF FORMATION PROFESSIONAL STUDENT’S COMPETENCE OF TECHNICAL UNIVERSITY |
Authors: | Исмаилова, З. К. Туйчиев, Х. Э. Ismailova, Z. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | РГППУ |
Citation: | Исмаилова, З. К. Организационно-педагогические условия формирования профессиональных компетенций студентов технического вуза / З. К. Исмаилова, Х. Э. Туйчиев // Инновации в профессиональном и профессионально-педагогическом образовании : материалы 25-й Международной научно-практической конференции, 07-08 апреля 2020 г., Екатеринбург. - Т. 1 / Рос. гос. проф.-пед. ун-т. - Екатеринбург : Издательство РГППУ, 2020. - С. 62-65. |
Abstract: | Рассмотрены организационно-педагогические условия формирования профессиональных компетенций студентов в процессе изучения общепрофессиональной дисциплины «Материаловедение и технология конструкционных материалов» Organizational-pedagogical conditions of formation professional competence students in the course of studying of base professional disciplines «Materials technology and technology of constructional materials» are considered |
Keywords: | ОРГАНИЗАЦИОННО-ПЕДАГОГИЧЕСКИЕ УСЛОВИЯ ПРОФЕССИОНАЛЬНЫЕ КОМПЕТЕНЦИИ ЦИКЛ ОБЩЕПРОФЕССИОНАЛЬНЫХ ДИСЦИПЛИН ОRGANIZATIONAL-PEDAGOGICAL CONDITIONS PROFESSIONAL THE COMPETENCE A CYCLE OF BASE PROFESSIONAL DISCIPLINES |
ISBN: | 978-5-8295-0719-0 978-5-8295-0720-6 |
Origin: | Инновации в профессиональном и профессионально-педагогическом образовании : материалы 25-й Международной научно-практической конференции. Т. 1. Екатеринбург, 2020 |
Appears in Collections: | Конференции и семинары |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
978-5-8295-0720-6_2020_021.pdf | 517,93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.