Please use this identifier to cite or link to this item: https://elar.rsvpu.ru/handle/123456789/25814
Title: Показатели и уровни развития критического мышления студентов
Other Titles: Indicators and levels of development of students’ critical thinking at the university
Authors: Кубрушко, П. Ф.
Галиев, Т. Т.
Бекбаева, Ж. С.
Kubrushko, P. F.
Galiyev, T. T.
Bekbayeva, Zh. S.
Issue Date: 2018
Publisher: РГППУ
Citation: Кубрушко, П. Ф. Показатели и уровни развития критического мышления студентов / П. Ф. Кубрушко, Т. Т. Галиев, Ж. С. Бекбаева // Инновации в профессиональном и профессионально-педагогическом образовании : материалы 23-й Международной научно-практической конференции, 24–25 апреля 2018 г., г. Екатеринбург. - Екатеринбург : Издательство РГППУ, 2018. - С. 418-421.
Abstract: The article explores questions of features and indicators of development of critical thinking. Authors examine the main criteria and levels of development of critical thinking. They measure of formation of critical thinking of students in higher education institution
Рассматриваются показатели и признаки сформированности критического мышления студентов. Определяются основные критерии и уровни сформированности критического мышления. Проводится диагностика развитости умений критического мышления студентов вуза
Keywords: HIGHER EDUCATION
CRITICAL THINKING
INDICATORS OF CRITICAL THINKING
MEASUREMENT OF CRITICAL THINKING
ВЫСШЕЕ ОБРАЗОВАНИЕ
КРИТИЧЕСКОЕ МЫШЛЕНИЕ
ПОКАЗАТЕЛИ КРИТИЧЕСКОГО МЫШЛЕНИЯ
ДИАГНОСТИКА КРИТИЧЕСКОГО МЫШЛЕНИЯ
Conference name: Инновации в профессиональном и профессионально-педагогическом образовании
Conference date: 24-25.04.2018
ISBN: 978-5-8050-0650-1
Origin: Инновации в профессиональном и профессионально-педагогическом образовании : материалы 23-й Международной научно-практической конференции. - Екатеринбург, 2018
Appears in Collections:Конференции и семинары

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
978-5-8050-0650-1_129.pdf177,45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.