Please use this identifier to cite or link to this item: https://elar.rsvpu.ru/handle/123456789/31107
Title: Определение готовности студентов к профессиональным взаимодействиям в сфере гостеприимства
Other Titles: Developing Students' Professional Readiness for Interaction in Hospitality Industry
Authors: Radygina, Y. G.
Радыгина, Е. Г.
Issue Date: 2011-04
Publisher: Российский государственный профессионально-педагогический университет
Citation: Радыгина, Е. Г. Определение готовности студентов к профессиональным взаимодействиям в сфере гостеприимства / Е. Г. Радыгина // Образование и наука. — 2011. — № 4. — С. 69-77.
Abstract: The paper presents the example of studying the students' professional readiness for interaction in the hospitality industry. The development criteria for motivation, cognition, emotionvolition and activity components are given as well as the observed readiness levels.
В статье представлен пример исследования готовности студентов к профессиональным взаимодействиям в сфере гостеприимства. Приведены критерии сформированности мотивационного, когнитивного, эмоционально-волевого и деятельностного компонентов, а также характеристики уровней рассматриваемой готовности.
Keywords: HOSPITALITY
READINESS FOR PROFESSIONAL INTERACTION IN THE HOSPITALITY INDUSTRY
PROFESSIONAL COMPETENCIES
LEVELS OF READINESS FOR PROFESSIONAL INTERACTION IN THE HOSPITALITY INDUSTRY
ГОСТЕПРИИМСТВО
ГОТОВНОСТЬ К ПРОФЕССИОНАЛЬНЫМ ВЗАИМОДЕЙСТВИЯМ В СФЕРЕ ГОСТЕПРИИМСТВА
ПРОФЕССИОНАЛЬНЫЕ КОМПЕТЕНЦИИ
УРОВНИ ГОТОВНОСТИ К ПРОФЕССИОНАЛЬНЫМ ВЗАИМОДЕЙСТВИЯМ В СФЕРЕ ГОСТЕПРИИМСТВА
ISSN: 1994-8581
Origin: Образование и наука. 2011. №4
Appears in Collections:Образование и наука

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
edscience_2011_04_008.pdf204,46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.