Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elar.rsvpu.ru/handle/123456789/31107
Title: | Определение готовности студентов к профессиональным взаимодействиям в сфере гостеприимства |
Other Titles: | Developing Students' Professional Readiness for Interaction in Hospitality Industry |
Authors: | Radygina, Y. G. Радыгина, Е. Г. |
Issue Date: | 2011-04 |
Publisher: | Российский государственный профессионально-педагогический университет |
Citation: | Радыгина, Е. Г. Определение готовности студентов к профессиональным взаимодействиям в сфере гостеприимства / Е. Г. Радыгина // Образование и наука. — 2011. — № 4. — С. 69-77. |
Abstract: | The paper presents the example of studying the students' professional readiness for interaction in the hospitality industry. The development criteria for motivation, cognition, emotionvolition and activity components are given as well as the observed readiness levels. В статье представлен пример исследования готовности студентов к профессиональным взаимодействиям в сфере гостеприимства. Приведены критерии сформированности мотивационного, когнитивного, эмоционально-волевого и деятельностного компонентов, а также характеристики уровней рассматриваемой готовности. |
Keywords: | HOSPITALITY READINESS FOR PROFESSIONAL INTERACTION IN THE HOSPITALITY INDUSTRY PROFESSIONAL COMPETENCIES LEVELS OF READINESS FOR PROFESSIONAL INTERACTION IN THE HOSPITALITY INDUSTRY ГОСТЕПРИИМСТВО ГОТОВНОСТЬ К ПРОФЕССИОНАЛЬНЫМ ВЗАИМОДЕЙСТВИЯМ В СФЕРЕ ГОСТЕПРИИМСТВА ПРОФЕССИОНАЛЬНЫЕ КОМПЕТЕНЦИИ УРОВНИ ГОТОВНОСТИ К ПРОФЕССИОНАЛЬНЫМ ВЗАИМОДЕЙСТВИЯМ В СФЕРЕ ГОСТЕПРИИМСТВА |
ISSN: | 1994-8581 |
Origin: | Образование и наука. 2011. №4 |
Appears in Collections: | Образование и наука |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
edscience_2011_04_008.pdf | 204,46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.